Soma Mesleki Eğitim Merkezi

ANA BİNA (SANAYİ) 0 236 6135602 / EK BİNA (ÇARŞI)0 236 6128470
Adres
Ana Bina Hürriyet Mah. K.S.S. Sosyal Hizmet Binası Sinem Sok. No.1 Ek Bina Adres Namazgah Mah. İrfan Sokak No26
Vizyon
Bütün öğrenci ve kursiyerlerimizi; Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda mesleki eğitimi kurumsallaştıran, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Çağdaş, kendisi ve çevresiyle barışık, kişilikli, düşünüp yorumlayan, bilen ve kendisini ifade eden, Çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir kurum olmak
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak, Soma Mesleki Eğitim Merkezindeki gençlerimizi, en yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek hayatına hazırlanmalarında etkin bir rol üstlenmek, Mesleki ahlak ve sevgisine dayalı bir eğitim öğretim anlayışıyla Demokratik bir ortamda, Sağlıklı bir biçimde gelişmelerini sağlamak ve Türkiye Cumhuriyetine yakışır bireyler yetiştirmek. Toplumsal mutluluğun ve kalkınmanın anahtarı konumunda olan, nitelikli insan gücü yetişmesine, Türk milletinin çağdaş uygarlık yapısında, yaratıcı seçkin bir ortağı olmasına aklın ve bilimin ışığında katkıda bulunmak.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Yürüme ve Otobüs
Küçük Sanayi Sitesi - Hürriyet Mah. Muzaffer Tezcan Cad.
Merkez