MANİSA / SOMA - Soma Mesleki Eğitim Merkezi

Ekm

Ekim Dönemine ait Kalfalık ve Ustalık Beceri Eğitimi sınavları öğretmenlerimiz tarafından titizlikle uygulanmaktadır.

Ekm

Meslek lisesi öğrencileri hayata dokunuyor projesi kapsamında Elektrik teknolojisi Alanı öğretmenleri ve öğrencileri, ilçemizde bulunan öğretmenevine giderek bakım ve onarımları bulundular.

Ekm

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor projesi kapsamında okulumuz Elektrik Teknolojisi Alanı öğretmeni Onur ACAR, Tesisat Teknoloji Alanı öğretmeni Mustafa BARUT ve Elektrik Teknolojisi Alanı 12.sınıf öğrencileri Mustafa Can ORDUHAN, Arda KESGİN, Göker SÖNMEZ, Tesisat Teknolojisi Alanı 12.sınıf öğrencisi Mehmet KOCABIYIK proje kapsamında ilçemizde bulunan Ularca İlkokuluna gittiler. Burada binanın elektrik bakım ve onarım faaliyetlerine katıldılar.

Eyl

Okulumuzun meslek dersleri öğretmenleri Ahilik haftası sebebiyle işletmeleri ziyaret ederek ustalarımızın bu anlamlı günlerini kutladılar.

Eyl

15-21 Eylül Ahilik Haftasında, Soma’ da Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Haluk YILMAZ, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Hüseyin KÜTÜK, Esnaf Odası Personeli Emrah Kadir YILMAZ, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatif Başkanı Hayati UZUN, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali ÖRS, Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Fatih DAMAR ve Ustamız Davut EREN katılımlarıyla Ahilik Haftasında tüm ustalarımızın ve esnaflarımızın işyerlerine ziyaretler düzenleyerek kutlamalar yapıldı.

Yapılan ziyaretlerde ustalarımız ve esnafımızın memnuniyeti gözlendi. Kendileri ile hatıra fotoğrafları çekildi. Kutlama ziyaretleri esnasında bizlere destek olan ustalarımıza ve esnafımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda görevli öğretmenlerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı seminer çalışmalarında sunumlarını yaptılar.

Eyl

2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Nisan ayında yapılan Kalfalık ve Ustalık Sınavlarımız Devam Ediyor.

Nis

Okulumuzun çarşıdaki binasına ve sanayideki binası olmak üzere tadilat ve bakımlar yapıldı. Meslek Dersleri öğretmenleri ve öğrencilerin desteğiyle çalışmalar yapıldı.

Nis

Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerimize Bağımlılıkla mücadele eğitimleri verildi.

Nis

Kurumumuzda ilçemizde bulunan meslek liseleri müdürleri ve müdür yardımcıları ile mesleki eğitim toplantısı yapıldı. Ustalık Telafi programı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Meslek lisesi öğrencileri hayata dokunuyor projesi kapsamında Elektrik alanı öğrencileri ile Tesisat alanı öğrencileri bakım ve onarımlar yaptılar.

Mrt

Öğrencilerimize dürüstlük, doğruluk ve yardımseverlik konularında eğitimler verildi.