Kas

Öğretmenler günü ile ilgili okulumuzda  coşkulu  etkinlikler düzenlendi.

Kas

Okulumuzda güvenli bir şekilde deprem tatbikatı ve personel tahliyesi yapıldı.

Kas

İlçemiz sanayi başkanı Hayatı UZUN tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldık. Okulumuz yönetici, koordinatör öğretmen ve öğrencileri biraraya getiren bu etkinlikte paydaşlarla görüşmeler sağlandı. Bu organizasyonu sağlayan Sanayi Başkanımıza ve İlçe Müftülük ekibine teşekkür ederiz.

Kas

" Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."  Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Atamızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Kas

Massey ferguson yetkili servisi Rahim Kamaz tarafından 10-A sınıfı öğrencilerine mesleki eğitim konusunda bilgiler verildi. Bu konuda desteği olan başta meslek dersi öğretmenimiz Fatih DAMAR olmak üzere kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Disleksi farkındalık hafatası kapsamında öğrenciler yönelik eğitimler ve pano çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü ile ilgili okul programı ve derslerde video izlenimi sağlandı.

Eyl

Okulumuzda Müdür Yardımcısı Fatma GÜNEY tarafından öğrencilere solunum yolu tıkanmasında ilk yardım, burun kanamasında ilk yardım ve kanamalarda ilk yardım konusunda eğitimler verildi.

Eyl

Kardeşlik ve yardımseverliğin Anadolu'da vücut bulmuş hali Ahilik, okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı bir programla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı. 2022- 2023 Eğitim Öğretim yılı planlaması sağlandı. Yeni Eğitim ve Öğretim yılı tüm yönetici ve öğretmenlerimize hayırlı olması dileğiyle.

Ağu

Kurumumuzda Ağustos Ayı Kalfalık ve Ustalık Sınavları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen meslek  dersi öğretmenlerine teşekkür ederiz.