Nis

Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması Başvurularının İl Değerlendirme Komisyonunca Değerlendirilmesi Sonucu İl Düzeyinde 2. olduk. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İzzethan ÇALIK (Soma Mesleki Eğitim Merkezi)

Kadir GEZER (Soma Mesleki Eğitim Merkezi)

Arda CANBEY (Soma Mesleki Eğitim Merkezi)

Burak Efe UZUN (Soma Mesleki Eğitim Merkezi)

Mrt

Okulumuz öğrencileri Rehber öğretmenlerimiz eşliğinde,Soma Maden Müzesi ardından ilçe kütüphanesi ziyaret edildi.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümü okulumuzda gerçekleştirlen anlamlı bir program ile kutlandı.

"Sahipsiz olan vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."

Değerler eğitimi panosu.

Mrt

Sanayi bölgesinde bulunan okulumuza, Soma Belediyesi tarafından çöp kutuları verildi. Soma Belediyesine teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Ock

1.dönemin son haftası öğrencilerle birlikte etkinlikler yapıldı. Kelime oyunları, işlem, okuma saati, kültürel oyunlar ve video izlenimi sağlandı.

Ock

Okulumuz Güzellik ve Saç Bakımı Alanı öğrencileri ile huzurevi ziyareti yapıldı. Burada bulunan yaşlıların saç bakımları yapıldı.

Ara

Okulumuz Metal Teknolojisi Alanı öğretmenimiz Sunullah GÜNEŞ, 18-23 Aralık 2023 tarihleri arasında bir hafta boyunca "Toz Metalurjisi ve Eklemeli İmalat" konulu hizmetiçi eğitime katıldı. Kurumumuzu temsiil ettiği için teşekkür ederiz.

Ara

Afet Farkındalık ile ilgili öğrencilere video iletildi.

Ara

Okulumuzda Aralık Dönemi Kalfalık Ustalık Sınavları yapıldı.

Kas

Kurumumuzda Atatürk Haftası ile ilgili pano çalışması ve Anma programı yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı hem okulumuzda hem de ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzun 12.sınıfında okuyan Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencileri, alan öğretmenleri Mustafa BARUT hocamızla birlikte, ilçemizdeki öğretmenevine giderek bakım onarım faaliyetlerinde bulundular. Geleceğin ustaları olacak öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.